Konkurs za učešće na sajmu “Investexpo”

Bez autora
Sep 19 2012

Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je konkurs za sufinansiranje troškova učešća jedinica lokalnih samouprava sa područja AP Vojvodine na Međunarodnom sajmu investicija i nekretnina “Investexpo” 2012. godine, koji se održava od 23. do 25. oktobra u Novom Sadu. Sredstva za konkurs obezbeđena su u iznosu do dva miliona dinara. Cilj konkursa je predstavljanje lokalnih razvojnih ekonomskih, infrastrukturnih i društvenih kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u kreiranju povoljnog poslovnog okruženja i unapređenja međuopštinske saradnje. Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu učestvovaće najviše do 80 posto od ukupne vrednosti projekta jedinica lokalne samouprave za predstavljanje na Sajmu.

Konkurs za sufinansiranje učešća lokalnih samouprava na sajmu “Investexpo”Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je konkurs za sufinansiranje troškova učešća jedinica lokalnih samouprava sa područja AP Vojvodine na Međunarodnom sajmu investicija i nekretnina “Investexpo” 2012. godine, koji se održava od 23. do 25. oktobra u Novom Sadu.

Sredstva za konkurs obezbeđena su u iznosu do dva miliona dinara.

Cilj konkursa je predstavljanje lokalnih razvojnih ekonomskih, infrastrukturnih i društvenih kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u kreiranju povoljnog poslovnog okruženja i unapređenja međuopštinske saradnje.

Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu učestvovaće najviše do 80 posto od ukupne vrednosti projekta jedinica lokalne samouprave za predstavljanje na Sajmu. Sufinansiraće se troškovi zakupa i opremanja prostora i štanda, troškovi pripreme i štampanja propagandnog materijala za nastup na Sajmu i troškovi promocije uspešnih investicionih projekata.

Pravo da konkurišu imaju jedinice lokalne samouprave sa teritorije AP Vojvodine čiji je stepen razvijenosti ispod republičkog proseka.

Prijave na konkurs jedinica lokalnih samouprava za nastup na Sajmu “Investexpo 2012” podnose se na konkursnim obrascima uz koje se prilaže i ostala neophodna prateća dokumentacija. Navedeni obrasci se mogu preuzeti ovde.

Prijavni konkursni obrazci dostavljaju se u štampanom obliku, jedan orginal i dve kopije i u elektronskom obliku (CD). Na koverti mora da stoji, naziv Konkursa, adresa podnosioca prijave i tekst: "Ne otvarati pre sastanka određenog  za otvaranje prijava".

Prijave na konkurs sa pripadajućom dokumentacijom, dostavljaju se putem pošte na adresu:
Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu
Bulevar Mihajla Pupina 16
21000 Novi Sad
ili lično na Pisarnici pokrajinskog organa uprave u zgradi Vlade AP Vojvodine

Konkurs je otvoren do 1. oktobra 2012. godine.

Detaljnije informacije o konkursu možete dobiti putem telefona 021/487-4893 ili e-mail adrese: karol.werle@vojvodina.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik